Guy Wolfs Tuinaanleg en architectuur

35 Jaar ervaring in ontwerp, aanleg en onderhoud
Wij zijn een bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhouden van tuinen met iets extra's. Onze ontwerpen geven uw woning net dat beetje meer, waardoor ze zich onderscheiden van het reguliere scala.

Particuliere tuinen zijn ons lust en ons leven en groen is onze passie. Ons werkgebied strekt zich derhalve uit door geheel Limburg en BelgiĆ«, zowel vlaams als de waalse regio. 

Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze eigen werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd. RVS pergola's met verlichting, unieke tuinmeubels of grote hardstenen bloembakken.

Alles voor u op maat gemaakt. Uiteraard mag u van ons de hoogste graad in afwerking verwachten en de uitgebreide garantievoorwaarden, onderschreven door de VHG, geven u het comfort waarin wij uw tuinwensen verwezenlijken.

Exclusief geselecteerde Hoveniers

Sinds enkele jaren maken wij ook deel uit van de Exclusief geselecteerde Hoveniers welke door de tuinen van Appeltern geselecteerd zijn op hun creativiteit,passie en vakbekwaamheid.

Dit alles onder de vlag "exclusief geselecteerd" geeft u als opdrachtgever de nodige zekerheid en vertrouwen dat u in zee gaat met een partner welke u wensen kan verwezenlijken.

Diensten

Tuinontwerper

Mathijs Wolfs -
Tuinontwerper
Powered by FiloLabs