Chiardino Tuindesign

Mijn visie is om “Groene Kunst” te realiseren
Elk stukje groen omtoveren tot een passend stukje natuur, passend bij de wensen van de opdrachtgever. Mijn visie is om “Groene Kunst” te realiseren. Van klein tot groot, klassiek tot modern. En van dakterras tot parktuin.

Uitdaging om iets unieks te creëren

Ieder project is een nieuwe uitdaging om iets unieks te creëren. Mijn stijl kenmerkt zich door het inleven in de opdrachtgever, en dan op basis van de wensen, de architectuur van de woning en de omliggende omgeving, een passende tuin of buitenruimte te ontwerpen.

Meer welzijn, meer geluk

Wanneer het project gerealiseerd is, en het oude groen opeens heel anders uitziet, wordt de tuin of buitenruimte ook veel meer benut om er in te vertoeven, te wandelen, spelen, relaxen, genieten.. Groene Kunst voor meer welzijn, meer geluk.

Enthousiaste opdrachtgevers

Opdrachtgevers worden altijd enthousiast bij het presenteren van de schetsen. Ze zien dan wat mogelijk is, wat er van hun tuin gemaakt kan worden. Tijdens het ontwerpproces begint de tuin stapje voor stapje meer te leven. De geuren en kleuren van de uitgekozen beplanting zorgt dan voor het laatste stukje schoonheid.

Diensten

Tuinontwerper

Powered by FiloLabs