Caroline Robben

Tuinontwerper en -adviseur
Ik heb, na mijn opleiding aan de Groenschool Helicon in Eindhoven, diverse groen- en tuincursussen en workshops gevolgd, waaronder het snoeien van fruitbomen en tuinkunstgeschiedenis om mijn kennis steeds bij te spijkeren. Ik bezoek ook tuinen in binnen en buitenland om inspiratie op te doen.

Wie ben ik?

Ik geniet graag van mijn omgeving, door te wandelen in de natuur met mijn twee honden. Maar ook door te werken in mijn tuin en hier groente en fruit te kweken, die ik weer gebruik in de keuken. 

Ik teken en schilder al jaren bij een tekengroep en heel vaak komen dan op papier ook weer bloemen en planten tevoorschijn. Die groene vingers zitten bij ons in de familie met als grootste inspiratiebron mijn moeder.

Of het nu gaat om de beplanting van een border, een voortuintje, het kweken van groente of een geheel nieuw ontwerp, de tuin is voor mij altijd een stuk natuur waar met aandacht naar gekeken moet worden.

Ik luister goed naar uw wensen en kijk naar de mogelijkheden in de tuin, zodat u zich hier prettig voelt en kunt genieten van uw tuin. Ook bekijk ik welke materialen hergebruikt kunnen worden en waar planten een nieuwe plek krijgen.

Niet alleen is het boeiend om allerlei dieren zoals vlinders, padden, vogels en een egel in uw tuin te ontdekken, ze zijn ook erg nuttig. Een natuurvriendelijke tuin werkt samen met de natuur, waar planten op de juiste plek staan en de dieren zich in uw tuin thuis voelen.

Samenwerking

Tuinontwerpsters Guus Droesen www.droesentuinen.nl en Caroline Robben www.carotuinen.nl  organiseren in Limburg een reeks van tuinlezingen en excursies. Tweemaal per jaar geven ze een lezing en een excursie met een tuinthema als onderwerp. 

Interesse? Stuur een mail naar info@carotuinen.nl en u krijgt een uitnodiging voor de volgende lezingen en excursies.

Powered by FiloLabs