Boomkwekerij Frijns

Tuincentrum en kwekerij
Tuincentrum en kwekerij gespecialiseerd in de teelt van fruitbomen, sierbomen, rozen en coniferen voor particulieren, fruittelers, hoveniers, tuincentra en groothandelaren uit binnen- en buitenland. Tuincentrum met een ruim assortiment aan fruitbomen, rozen, laanbomen, coniferen, vaste planten, heesters en bosplantsoen.

5de generatie boomkwekers

Al 150 jaar een begrip in Limburg, gespecialiseerd in de teelt van fruitbomen, sierbomen, rozen en coniferen. Tot onze afnemers behoren fruittelers, hoveniers, tuincentra en groothandelaren uit binnen- en buitenland. Voor particuliere verkoop beschikken wij over een eigen tuincentrum met een ruim assortiment aan fruitbomen, rozen, laanbomen, coniferen, vaste planten, heesters en bosplantsoen. Vraag onze vakkundige verkopers advies over de inrichting van uw tuin, snoeien en gewasbescherming.

Tuincentrum

Het tuincentrum is door de jaren heen enorm gegroeid, hierdoor kunnen we een compleet assortiment planten aanbieden. Onze deskundige verkopers staan voor u klaar om de juiste plantkeuze te maken en u te adviseren bij de aanschaf en aanplant van bomen en hagen.

Adres & Contactinformatie

Boomkwekerij Jos Frijns & Zn.

Adres
Groot Welsden 30
6269EV Margraten
+31 (0)43 458 1246
-

Directie

Jan Frints -
Directeur
Alex Frints -
Directeur

Tuincentrum

Elise Franssen -
Inkoop/verkoop
Powered by FiloLabs